Over Revo

Jarenlange ervaring in debiteurenbeheer

Revo Debiteurenmanagement is opgericht door Gea Reinds-Vos en daarmee haalt u direct jarenlange ervaring wat betreft debiteurenbeheer in huis. Niet alleen is zij bekwaam als het gaat om debiteurenbeheer en het innen van openstaande vorderingen, ook leidt zij mensen hiervoor op en begeleidt zij bedrijven in goed intern Debiteurenmanagement.

Wij ontzorgen uw organisatie en geven u advies hoe u problemen kunt voorkomen. Zo kunt u zich volop richten op uw core business met tevreden klanten die sneller betalen en wordt er op de kosten bespaard.

Revo Debiteurenmanagement kan incidenteel voor u aan de slag gaan, maar ook voor een continu proces kunt u bij ons terecht. De kosten voor het uitbesteden van debiteurenbeheer wordt snel weer terugverdiend.

Samenwerking met Basic Legal

Revo Debiteurenmanagement heeft een nauwe samenwerking met Basic Legal van Jeroen Bulder. Hij is juridisch adviseur en onderscheidt zich vooral door zijn persoonlijke aanpak. Transparantie, daar waar het gaat om kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Voor de meeste vorderingen is er sprake van een verjaringstermijn van vijf jaar. Wanneer wij uw debiteur hebben aangemaand en deze niet over gaat tot betaling gaat Jeroen deze zaak in het buitengerechtelijke incassotraject voor u op basis van “No Cure No Pay” oppakken.

Maatschappelijk betrokken

Revo Debiteurenmanagement en Basic Legal zijn ook maatschappelijk betrokken. Zij zijn beide geaccrediteerd als Erkende Leerbedrijven voor het Beroepsonderwijs Bedrijfsleven.

Revo zorgt er voor

Neem contact met ons op en wij zullen u vrijblijvend informeren.

Heeft u interesse in onze aanpak?