Ons Debiteurenmanagement

Voor een persoonlijke aanpak

Revo Debiteurenmanagement kiest voor een persoonlijke aanpak. Wij kunnen u adviseren over risicoprofielen van uw klanten, welke debiteurenwerkwijze u zou moet kiezen en welke informatie belangrijk is voor de aansturing als het gaat om debiteurenbeheer. Daarvoor komen wij graag langs bij uw bedrijf. Zo maken wij kennis met u, uw medewerkers en uw bedrijfsprocessen.

Bij openstaande vorderingen nemen wij altijd eerst contact op met uw klant, maken heldere betalingsafspraken en leggen deze schriftelijk vast. Wij starten met de vraag waarom uw klanten niet (op tijd) betalen. Er worden indien nodig op gepaste wijze aanmaningsbrieven verstuurd. Wij werken volgens een vast protocol met een juridische onderbouwing. Voor ons is het van belang dat uw klant ook klant blijft.

Bekend in de regio

Revo Debiteurenmanagement is als bedrijf al meer dan 15 jaar gevestigd in Emmen. Wij kunnen u of uw klanten daar in alle rust ontvangen. Wij werken voor verschillende bedrijven, ZZP’ers en het MKB. En daarnaast treden wij ook op als adviseur voor grotere bedrijven. Dat doen we voor alle branches en in heel Noord-Nederland.

Revo zorgt er voor

Neem contact met ons op en wij zullen u vrijblijvend informeren.

Voor een persoonlijke en doortastende aanpak